Husregler

Hotel Lolland er dit hjem hjemefra. Vi har nogle enkle husregler vi beder vores gæster at respektere.

Receptionens åbningstider:
Ankomst efter kl. 15:00 eller efter aftale, receptionen lukker kl. 22:00.

Nøgler:
Nøgler udleveres kun personligt til de gæster som skal bo på hotellet. Nøglen må ikke overdrages til andre. Der må ikke overnatte andre end de personer der er tilmeldt. Ved afrejse afleveres nøgler i receptionen.

Almen:
Vinduerne skal lukkes når værelset forlades, vær opmærksom på at det kan regne ind, specielt ved skråvinduerne så de bør lukkes i regnvejr. Sluk for radiatoren når vinduet åbnes, eller der luftes ud. Såfremt man har glemt at lukke vinduerne, forbeholder personalet sig retten til at gå ind på værelserne for at lukke disse og evt. slukke for radiatorerne. Gæsterne forventes at rydde op efter sig ved ophold i fællesstuer. Gæsterne bedes ligeledes vise hensyn til de øvrige gæster. Efter kl. 22 skal der være ro på gangarealer, og efter kl. 24 er ophold i fællesarealer ikke tilladt. Den sidste der forlader fællesstuerne skal sørge for at vinduerne er lukkede og lyset slukket.

Elevatoren:
Må ikke benyttes af børn under 12 år, uden at de er ifølge med voksne.

Lejlighed:
Hvis det ønskes, kan der bestilles fødevare til opholdet i lejligheden. Ved madlavning bedes udluftning anvendt. Ved afrejse tømmes køleskab og fryser for mad, eller det kan aftales at rengøringen gør det. Benyt venligst de opstillede skraldespande til affald.

Kontakt om aftenen og om natten:
Skulle du have brug for hjælp, ring på klokken i receptionen eller ring +45 2139 5712
Hoveddøren skal holdes låst efter kl. 22.00. Låses ved at rykke håndtaget opad og låse døren. Kommer du hjem og døren er låst, ring på ringeklokken eller på ovennaevnte nummer.

Rygepolitik:
I henhold til lov om rygepolitik er det ikke tilladt at ryge indendørs. Det er heller ikke tilladt at ryge ud af åbenstående vinduer eller døre, men vi henviser til balkonen på stueetage og 1. sal. Dog med hensyntagen til øvrige gæster.
Overtrædelse af forbuddet vil medføre afregning for ekstrarengøring af værelset på min. 1.000,- kr. Hvis rygning tillige aktiverer branddetektorerne/brandvæsenet vil afregning for dette også blive påført værelset med min. 6.000,- kr.

Kæledyr:
Hund eller kat er tilladt på special værelse. Kæledyrerne må dog kun opholde sig på værelset.

Afbestilling:
Ved afbestilling 24 timer før ankomst, vil der ikke blive opkrævet gebyr. Ved afbestilling samme dag, eller ved udeblivelse, vil der blive opkrævet et gebyr svarende til prisen på værelset.

Betaling:
Der kan ved ankomst betales kontant (dkk/euro) eller med kreditkort, eller via vores kreditkort betalingsservice ved booking på vores bookingsites og hjemmeside. Alle udenlandske kort modtages mod gebyr på 4%.

Afrejse og glemte sager:
På afrejsedagen skal værelset være forladt kl 10:00. Husk at tjekke værelset for personlige ejendele inden afrejse. Glemte sager destrueres efter 10 dage.

Velkommen
Baldvin Bjornsson