FRA KØKKENET

Her på Hotel Lolland tilbyder vi DAGENS RET, som skal bestilles på forhånd – dagen i forvejen, eller sammen med bestilling af overnatning.
Maden nydes i stemningsfulde lokaler med gamle billeder på væggene og i de hyggelige omgivelser.
Prisen for “Dagens ret” er fra 225.- kr. (ekl. drikkevare).

Vi serverer kun udvalgte vin fra udvalgte vinhandlere. God vin til en rimelig pris. Øl kommer fra vores prisbelønnede nabo Krenkerup. For vores gæster der ikke ønsker alkoholiske drikkevarer tilbyder vi lokal æblemost eller klassisk sodavand.

Når du holder din fest på Hotel Lolland, skal du samtidig booke værelser. Vil du have hele hotellet for dig selv, kan du lukke for øvrig adgang mod betaling af et gebyr. Vi sammensætter i fællesskab din menu og andre ønsker. Ring og aftal et uforpligtende møde.

Vi modtager også grupper som ønsker at komme på besøg for at nyde vores gode kaffe og kage på terrassen eller i spisestuen.
Grupper skal være på min. størrelse af 10 pers. eller efter aftale.

BEGRAVELSESARRANGEMENT

I forbindelse med bisættelse og begravelse kan Hotel Lolland tilbyde forskellige muligheder for 10-40 gæster, i landlige og hjemlige omgivelser.
Vi gør vores bedste for at skabe den rigtige stemning og dækker op, enkelt, med blomster, stearinlys og duge. Her skal I kun tænke på jer selv og hinanden – det praktiske tager vi os af – som jeres værter. Det er selvsagt svært at forudsige deltagerantallet til sådant et arrangement, men I bestiller til det antal deltagere – som I mener, er realistisk. (Der betales for det antal deltagere, som I bestiller, samt herudover for eventuelle ekstra gæster.)
Begravelsesarrangement er en personlig sag, og der er mange måder at gøre det på.
Finder du ikke det du ønsker, eller vil du have hjælp til at vælge, så ring og tag en snak med Baldvin på tlf. 5537 7212. Send gerne en email til hotellolland@gmail.com for et uforpligtiende tilbud.

3 timer’s arrangement (forslag til anretning):
Kaffe/Te ad libitum; Kage eller Kringle
Kaffe/Te ad libitum med bolle med ost & pålæg
Kaffe/Te ad libitum med bolle med ost & pålæg, kringle og chokolade
Kaffe/te ad libitum med 3 stk.smørrebrød og småkager
Kaffe/te ad libitum med 2 stk. uspecificeret smørrebrød