Hotellets restaurant er synonym for det danske køkken, når det er bedst. Her dyrkes traditionerne med respekt for det originale danske, og du bliver inviteret med på en autentisk rejse tilbage til dengang, hvor madmor stod bag gryderne. Vi har ikke ”á La Carte” men ”Dagens ret”, som du mod forudgående bestilling kan nyde i stemningsfulde lokaler med gamle billeder på væggene og hyggelige omgivelser. Prisen for “Dagens ret” er fra 150.- kr.

Når du holder din fest på Hotel Lolland, kan du samtidig booke værelser, og vil du have hele hotellet for dig selv, kan du lukke for øvrig adgang mod betaling af et gebyr. Vi sammensætter i fællesskab din menu. Ring og aftal et uforpligtende møde på 5537 7212.

Hotel Lolland præsenterer her sit lille faste udvalg af serveringer. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores udvalg så godt som muligt, men finder du ikke, hvad du ønsker, så send os en forespørgsel på kontaktsiden, eller ring og snak med Baldvin på 5537 7212. Der tages forbehold for ændringer i nedenstående, da vi løbende tilretter vores menu efter udbuddet af gode danske råvarer.

BEGRAVELSESARRANGEMENT
I forbindelse med bisættelse og begravelse kan Hotel Lolland tilbyde forskellige muligheder for 10-40 kuverter.Det er en svær dag, men vi vil gerne byde jer velkommen i landlige og hjemlige omgivelser, hvor I har lokalet til jer og jeres gæsters disposition alene og privat. Vi gør vores bedste for at skabe den rigtige stemning og dækker op, enkelt, med blomster, stearinlys og duge. Her skal I kun tænke på jer selv og hinanden – det praktiske tager vi os af – som jeres værter.Det er selvsagt svært at forudsige deltagerantallet til sådant et arrangement, men I bestiller til det antal deltagere – som I mener, er realistisk. (Der betales for det antal deltagere, som I bestiller til samt for de gæster, der kommer herudover.)Begravelsesarrangement er en personlig sag, og der er mange måder at gøre det på.
Finder du ikke det du ønsker, eller vil du have hjælp til at vælge, så ring en snak med Baldvin på 5537 7212.

3 timer’s arrangement (forslag til anretning):

Kaffe/Te ad libitum & Hjemmebagt kage eller Kringle kr. 69,00
Kaffe/Te ad libitum & Lagkage kr. 49,00
Kaffe/Te ad libitum & Lagkage + ½ Bolle med smør kr. 119,00
Kaffe/Te ad libitum & Kagebuffet med 3 slags kr. 125,00
Kaffe/Te ad libitum med 2x Bolle med ost & pålæg kr. 135,00
Kaffe/Te ad libitum med 3 hjemmelavet Fingersnitter kr. 195,00 + ekstra snitter pr. stk. kr. 20,00
Kaffe/te ad libitum med 3 stk. uspecificeret smørrebrød kr. 227,00
Kaffe/te ad libitum med 2 stk. uspecificeret smørrebrød kr. 195,00

Ekstrakøb til ovenstående – Hjemmebagt kage, pr. kuvert kr. 20,00.
Øvrige drikkevarer til ovenstående, spørg om priser.

FESTBRUNCH
Festbrunch serveres på Hotel Lolland efter bestilling. Brunchtallerkenen består af:

Røræg m/Brunchpølser og tomat
Muffins eller pandekager
1 slags pålæg
2 slags ost
Skyr med overraskelser
Juice
Dagens Frugt
Syltetøj
Hjemmebagt brød
Kaffe eller te
Et glas sodavand/vin/øl
Pris 180,- kr. pr. kuvert ved min. 12 kuverter