Baldvin Bjørnsson, Hotel Lolland

Jeg fik i slutningen af 2007 øje på et hus, som var sat til salg af Lolland Kommune. Huset havde i årtier dannet rammen om plejehjemmet i Nørreballe.

Huset, der er bygget i 1943, havde i over 60 år været fristed for mange dejlige mennesker, der nød livets efterår, men da huset ikke længere var brugbart til sit oprindelige formål, var det sat til salg.
Da jeg blev ejer af huset, gik jeg i gang med en omfattende gennemrenovering. Som scenograf og grafisk designer fik jeg den store fornøjelse at skabe en stemning og atmosfære, der giver huset sjæl og charme og sørger for, at den gode gamle ånd stadig mærkes. Det skyldes i høj grad, at jeg til daglig selv lægger en masse sjæl og kræfter i driften. Sengene på hotellet er specialfremstillet, men næsten alt andet inventar er købt på forskellige loppemarkeder rundt om i Danmark.

Min idé var at skabe et hyggeligt familiehotel, hvor husets og områdets historie bevares, og hvor dansk indretning og danske råvarer er i højsæde. Idéen er nu ført ud i livet, og jeg og mit personale modtager gæster året rundt med hjertevarme og åbent sind.

Vi glæder os alle til at byde dig velkommen!
Baldvin